Omega Trust – Servicii de audit si consultanta.

23rd February 2020

Bucuresti

Sos. Stefan cel Mare 3

09:00 – 18:00

Luni - Vineri

+40 213 106 468

Vă rugăm să completați formularul de inscriere pentru următorul curs DPO (RPD) de pregătire intensivă.

În urma completării formularului, un consultant vă va contacta în vederea ghidării dumneavoastră în procesul de înscriere la acest curs.

Datele cu caracter personal sunt colectate cu scopul de a vă furniza servicii de training și pregătire în domeniul protecției datelor cu caracter personal. Datele personale vor fi păstrate pentru o perioadă de 10 ani, întrucat în baza acestor date se vor emite facturi și alte documente contabile, în conformitate cu legislația națională in vigoare. Datele personale nu vor fi transmise către alte Organizații sau terți procesatori.

Conform legislației în domeniu, aveți următoarele drepturi asupra datelor cu caracter personal care vă aparțin: dreptul de a solicita access la datele personale, dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea acestora, dreptul de a solicita restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării. Aveti dreptul de a depune o plângere în faţa Autoriății Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, prin trimiterea unei solicitări la adresa de email: dan.sora@omega-trust.ro
Pentru mai multe detalii, vă rog să regăsiți detaliile de contact ale Ofițerului Responsabil cu Protecția Datelor:
Dan Sora,
E-mail: dan.sora@omega-trust.ro,
Mobile: +40 760 237 335

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr.679/2016, vă rugăm să regăsiți detaliile de contact ale Omega Trust:

Denumire companie:Omega Trust SRL
Numar de înregistrare: J40/7943/2004
CUI: RO16430500
Adresă: Șoseaua Ștefan cel Mare, Nr. 3
Telefon: +40 213 106 468

Doriți să fiți contactat în scopul informării cu privire la serviciile si evenimentele oferite de către Omega Trust?
DaNu

Top